SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Nieuws > Expositie geopend door de burgemeester
Expositie geopend door de burgemeester
Gepubliceerd door Hendrikjan op 2009/7/31 (2470 keer gelezen)
Onder de vrolijke klanken van het muzikale duo Daniella en Annabelle Ferdinand heeft burgemeester Henny van Kooten de expositie geopend. De opening vond plaats in de stijl van die tijd, bij Proclamatie. Gelijktijdig werd Nel van Leijen het burgerschap toegekend wegens haar verdienste de geschiedenis van Colijnsplaat op treffelijke wijze onder de aandacht van een groot publiek te brengen.

http://www.nieuwklassiek.nl/festivalmain
http://www.nieuwklassiek.nl/musici.html

Daniella begon op 10 jarige leeftijd met cellospelen. Zij volgde lessen bij Lenian Benjamins en Yke Viersen. Zij studeerde aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Marien van Staalen, waar zij in 1998 afstudeerde. Tijdens haar studie volgde zij masterclasses bij Siegfried Palm, Harro Ruijsenaers en Godfried Hoogeveen. Momenteel speelt zij als free-lance musicus in verschillende beroepsorkesten en kamerorkesten. Op het gebied van de kamermuziek was zij aktief in een aantal ensembles, o.a. "Het Strijkkwartet" waarmee zij vele concerten gaf in Nederland, Belgie, Frankrijk en Duitsland, en gaf zij regelmatig recitals met de pianisten Johan Cnossen en Catelijne Smit. Momenteel maakt zij deel uit van het in 2006 opgerichte celloensemble "Celloscapes", met cellisten Nina Hitz en Kumi Otte Kondo, en heeft zij een vast duo met violiste Annabelle Ferdinand.
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel

Nieuwsbrief museum