SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Nieuws > Website museumcolijnsplaat Virtueel museum, informatie en contact met sympathisanten
Website museumcolijnsplaat Virtueel museum, informatie en contact met sympathisanten
Gepubliceerd door Hendrikjan op 2009/5/18 (2502 keer gelezen)
Omdat de ruimte beperkt zal zijn, is een digitaal museum een belangrijke en ook moderne aanvulling. Van een digitaal museum gaat ook een grote wervende werking uit. Een digitaal museum is te combineren met www.colijnsplaatarchief.nl en de Collectie De Fouw.

Het is van groot belang aansluiting te zoeken met de gezamenlijke website van o.a. de Zeeuwse Bibliotheek en het Zeeuws Archief www.geschiedeniszeeland.nl Hiermede kan op doeltreffende wijze veel beschikbare historische informatie worden getoond. Het is een interessant idee om van hieruit koppelingen te maken naar de plaatselijke geschiedenis en een verbinding te leggen met www.museumcolijnsplaat.nl zodat een interactief platform ontstaat.

De website kan een belangrijke rol spelen bij het verwerven van de eigen museumcollectie.

Door er naar te streven veel verwijzingen te krijgen op andere sites zal de bekendheid van het museum snel toenemen. Door de website snel in de lucht te brengen, kan deze gaan dienen als virtuele proeftuin voor het te stichten museum en kan de communicatie met geïnteresseerden en sympathisanten gestalte krijgen.
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel

Nieuwsbrief museum