SmartPartner is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of InBox Solutions (http://www.inboxsolutions.net)
Orisant
Orisant
Orisant. Verdronken eiland in de Oosterschelde.

De nooit vertelde geschiedenis van een eiland dat maar 37 jaar bestond (1602-1639) en dat nu diep in de Oosterschelde ligt.
Geschiedenis van Nederland
Geschiedenis van Nederland
Overzicht van de geschiedenis van Nederland en de wereld, bedoeld voor scholieren aan de middelbare school.
Geschiedenis van Zeeland
Geschiedenis van Zeeland
Maak kennis met het boeiende cultureel erfgoed van Zeeland. Geschiedeniszeeland.nl geeft u antwoord op allerlei vragen.

Geschiedeniszeeland.nl is een gezamenlijk initiatief van Zeeuws Archief, Zeeuwse Bibliotheek en Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland (SCEZ). Geschiedeniszeeland.nl wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van de Provincie Zeeland.
Colijnsplaat in oude ansichten
Colijnsplaat in oude ansichten
Welkom op de verzamelaars website van oude ansichten! Op deze website kunt u van veel plaatsen in Nederland oude ansichten bekijken.

De ansichten over Colijnsplaat komen uit de verzameling van Hans de Korte.
Heemkundige Kring De Bevelanden
Heemkundige Kring De Bevelanden
Heemkundige Kring heeft als doel het bevorderen en verspreiden van de kennis van de geschiedenis, volkskunde, taalkunde en oudheden van de eigen streek en de bestudering van de levensomstandigheden, gewoonten en gebruiken van de mensen die dit gebied bewonen en bewoond hebben. Tevens wordt gestreefd naar het behouden en herstellen van historische- en cultuurmonumenten. Het werkterrein kan worden omschreven als Noord- en Zuid-Beveland in hun huidige vorm inclusief de gebieden die daartoe ooit hebben behoord.
Ons Zeeland
Ons Zeeland
De Ons Zeeland DvD biedt u meer dan 26.500 foto's. Veel historische foto's van Noord-Beveland. De foto's worden weergegeven in drie formaten: max. 200 X 134 pixels, max. 600 X 400 pixels en het formaat van de scan (bij 90% van de foto's 200 dpi en bij de rest 100 dpi).Op de site treft u alleen verkleinde afbeeldingen. De DVD is te koop en de gedetailleerde foto kunt u zien op uw Windows-pc.
Verdwenen dorpen
Verdwenen dorpen
In maart 2009 is het tweede deel van de serie "verdwenen dorpen in Nederland" verschenen.

Het boek is geschreven door Bert Stulp en uitgegeven door Falstaff media in Alkmaar.

Het eerste deel behandelt ondermeer de verdwenen dorpen in de provincie Zeeland.

Nieuwsbrief museum