SmartPartner is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of InBox Solutions (http://www.inboxsolutions.net)
Colijnsplaat archief
Colijnsplaat archief
Op deze site vindt u o.a. artikelen, boeken, foto’s en nog vele interessante gegevens over het dorp Colijnsplaat.
Zeeuwsarchief
Zeeuwsarchief
Het Zeeuws Archief is hét historisch centrum van Zeeland. Het Zeeuws Archief beheert en bewaart belangrijke bronnen over de Zeeuwse geschiedenis.
Archieven.nl
Archieven.nl
Op archieven.nl doorzoekt u honderden kilometers archiefmateriaal.
Tientallen archiefdiensten brengen hier meer dan 13.600.000 archiefstukken bijeen. Niet alleen archievenoverzichten en archiefinventarissen, beeld en geluid, genealogische bronnen en bibliotheken, maar ook adressen van historische instellingen vindt u hier terug.
Gemeentearchief Goes
Gemeentearchief Goes
Het Gemeentearchief van Goes bezit informatie over: de foto-atlas, bevolkingsregisters en de burgerlijke stand, de Historische topografische-atlas en een bibliotheek.
gemeentearchief van Schouwen-Duiveland
gemeentearchief van Schouwen-Duiveland
Het gemeentearchief van Schouwen-Duiveland beheert de archieven en verzamelingen van dit voormalige eiland. Het oudste stuk in het Zierikzeese stadsarchief dateert uit 1275. Naast dit archief beheert het gemeentearchief ook het stadsarchief van Brouwershaven en de archieven van de overige gemeenten.

Nieuwsbrief museum